Didriks födelsedag!!!

Då är det Didriks födelsedag idag! Om ni inte grattat honom än, gör det!
Var ett tag sen vi uppdaterade sist, så vi tänkte summera allt vi gjort sen dess lite kortfattat: FEST!!! Skämt åsido. Men vi har druckit rätt mycket det senaste dagar med våra underbara rumskamrater.
Eftersom Didrik var dum nog att fylla år på en söndag (när alla pubar/klubbar inte är så välbefolkat, dummis) så bestämde vi oss istället för att fira hans födelsedag på fredag och lördag. Fredagen var rätt lugn, vi satt mest uppe på terrassen och drack goon (vet inte ifall vi berättat vad det är, men det är billigt och äckligtskitvin...men man blir full av det) och lite senare på kvällen stack en handfull av oss till en pub i West End. Didrik klättrade på en bro, tihi.
På lördagen var det kalas på riktigt! Det var fullt drag uppe på terrassen, nästan alla på vandrarhemmet var där uppe och firade Halloween. Ännu en gång drack vi goon, men denna gången hade vi en liten överraskning (se bild nedan). Om vi ska berätta allt som hände den kvällen hade detta blivit ett vääldigt långt...och lite barnförbjudet inlägg. Men vi kan summera kvällen på följande vis: Didrik sprang runt i käp, snorkel och cyklop, Alex kom inte in på klubben för att han var för full och Patrik gick iväg ensam på upptäcksfärd. LYCKAD KVÄLL!
På söndagen stack Didrik, Patrik och ett gäng andra till stranden (Didrik ville bada på sin födelsedag) och efter det tog Alex och Patrk med sig Didrik till ett steakhouse och bjöd honom på en väldigt köttig måltid :D
Nu planerar vi på att gå upp på terrassen och umgås med trevligt folk och bara chilla. TACK FÖR OSS OCH GRATTA DIDRIK!!!
Nu kommer bilder :D

Jamie (utklädd till hippie) och Didrik (full)

Alex (full) och Laura (glad)

Massa folk och en glad Alex

Patrik (glad och full)

Super Mario och Luke (Come at me brah)

Didrik (Scuba Steve), Super Mario och Luke

Överraskningen :D

Kommentarer
Postat av: RIkard

GRATTIS Didrik!



/Rikard

2011-10-30 @ 15:46:19
Postat av: amanda anderssooooon

graaaaattis i efterskott didde!!!! :):) har spenderat mitt höstlov i en stuga utan internet, därför det är lite försenat :(........ men ni ser verkligen ut att ha det sjukt najs!!! :D ta hand om er!!! <3

2011-11-06 @ 00:13:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0